Warning: A non-numeric value encountered in /home/mebehzbj/public_html/interior/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mebehzbj/public_html/interior/wp-content/plugins/styles/classes/csstidy/class.csstidy.php on line 854

Интериор на всекидневна и кухня в бежаво-кафяви цветове

Задачата ни бе да пресъздадем спокоен,релаксиращ и модерен интериор за семейство с две деца.В тази статия ще ви представим кухнята и всекидневната.

Цветовете

Бежаво-кафявите нюанси са едни от най-актуалните дизайнерски тенденции,вдъхновени от природата-уютни,успокояващи и гъвкави те могат успешно да се използват при всички елементи на интериора-стени, подове, мебели, декорни и осветителни тела. Комбинацията от нюансите на бежаво,кафяво и бяло отдавна са символ на уют и спокойствие,точно затова ги използвахме при обзавеждането на този апартамент.

Кухнята

Кухнята в апартамента е малка,но многофункциоанална,свързана е с холната част чрез зоната за хранене.Разположена е на две стени,горната част е в цвят крем-гланц,а за долният ред избрахме светъл ,ненатрапчив дървесен материал.Плота е имитация на масивно дърво,а за гръб сложихме малки шарени плочки в марокански стил за свеж и цветен акцент.

Монтирахме прецизно насочено към работния плот скрито,лед осветление.Дръжките са линейни,елегантно продължение на кухненските вратички.Осветлението е многопластово :

–периферно-монтирани са луни в/у бордовете на окачения таван

-централно-насочени спотове в бял цвят с класически модерен дизайн.

На другата стена проектирахме многофункционален кът с плот за бърза закуска и кафе с възможност да се използва и като работна зона за училищната подготовка на децата или за лаптопа на родителите.

Плота е вграден в модули за съхранение с горен и долен ред следващи дизайна на кухнята и с допълнителен работен плот.Горният ред шкафове е по нисък от този на кухнята,което създава разчупена,модерна визия.Предвидени са отворени лавици за книги и дребни предмети.

Трапезарията е преходна зона към хола и е естествено продължение на кухнята.Малка,но функционална тя се състои от разтегателна маса за хранене,елегантен кмод за съхранение на прибори и висящи осветителни тела в бяло.Цветовете отново са ненатрачиво дървесно,крем-гланц и капучино. За цветен акцент избрахме триптих в с преливащи свежи цветове.

Зоната за релакс или хола е мястото където се събира цялото семейство,дивана е многоместен,модела-класически и практичен.Холната маса е с квадратна форма,а материала бял мдф.Срещу дивана разположихме тв модул,а от двете му страни асимерични по големина шкафове със стъклени витрини.Верни на правилото си за задължителен цветен акцент избрахме елегантен цветен килим.

Daycares