Warning: A non-numeric value encountered in /home/mebehzbj/public_html/interior/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Little Black Escape

Проект: Little Black Escape

Обща площ: 7.90 м2.
Дизайн:Extreme design

 

Описание на проекта:

Героинята:
Главната героиня на тази баня е жена,която знае точно какво иска и как да го постигне! Жена за която банята е лично пространство за релакс и уединение! За тази жена традициите на са това което бяха и обикновената спретната и стерилна баня не е решение за нея!Тя пречупва и подчинява пространството до най-малките детайли спрямо собствените си нужди и изисквания. Загадъчна, изтънчена, независима, жената, която просто задава нови стандарти.
Вдъхновението:
Little Black or Back to Black….
-Жените мислят за всички цветове освен за липсата на цвят.Черното притежава всичко.Бялото също.Тяхната красота е абсолютна.Перфектната хармония.
-Луксът трябва да е удобен. В противен случай той не е лукс.
-Коко Шанел
Банята:
Пространството от 8 кв.м. е разделено на три основни функционални зони:всекидневен тоалет,бърз душ,и зона за релакс.Избрахме черното и златното за основни цветове защото вярваме,че когато става дума за дизайн те са винаги на мода, заради способността им да придават неповторим лукс и изтънченост на интериора. Съчетахме драматичността на черното с максимален минимализъм на санитарните продукти ,като избрахме семпли ,елегантни решения. За релакс зоната избрахме ефектна и комфортна вана и сложихме осветен принт на мистична и тайнствена гора по цялото продължение на стената.Получи се уникална комбинация от мистериозност,хармония и изтънченост.

 

Използвани продукти:

Душ тотем Magnum T9373

Поддушово корито К518601- 140х90см

Конзолна тоалетна чиния SimplyU -J4521xx

Мивка Strada – 60cm – K078401

Огледало 80х80см-N1297MZ

Конзолен шкаф мивка 60см-Sphere/Arc -E6833

Вана Soft -T974001

Смесител за вана Active/SoftMooD B8069AA

Стенен смесител за умивалник с овален чучур  А4490АА

Държач тоалетна хартия N1381AA

Daycares