Warning: A non-numeric value encountered in /home/mebehzbj/public_html/interior/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mebehzbj/public_html/interior/wp-content/plugins/styles/classes/csstidy/class.csstidy.php on line 854

Еднофамилна двуетажна жилищна сграда с оформено дворно пространство

Първи етап от този проект е изработването визията на фасадите ,както цветово композирана ,но и едновременно съчетание от различни материали за облицовки. Цокли и стените от първият етаж бяха разиграни в варианти от каменна облицовка от гранит и гнайс в два цвята от черно и тъмно кафяво. Вторите етажи бяха както комбинирано с мазилка и камък , така и с облицовка от сайдинг с дървесна текстура. От входната страна на парцела разположихме навес за два автомобила ,като конструкцията е изработена от дърво -греди 12х12 см и талпи. Покритието на навеса и къщата е изцяло от керамични керемиди в цвят съчетан с този на мазилките и облицовъчните камъни. Интересно ,но и съобразено с разположението на терена и слънцестоенето на този участък, разположихме слънчеви панели върху навеса. От задната страна на къщата ,изградихме временна постройка тип беседка-барбекю с положена е нея кухня с комбинирана камина с пещ и маси за сядане. Просторният парцел и равната му повърхност позволиха оформянето на зона за отдих с положени през летния сезон шезлонги и чадъри.

Екстериорен проект:

Вторият етап от проекта на жилището бе изработката на интериорен проект за двата етажа. На първи етаж се намират спалня за гости,баня с тоалетна и голяма дневна с кухня. Интересното в в тази огромна дневна е разделението и с кухнята посредством стена по протежението, на която положихме камина на дърва и оформихме останалата част от стената с облицовка от декоративен камък и мебелни рафтове.

Втори жилищен етаж разполага с две спални – родителска и детска за момче и момиче,две бани,мокро помещение и гардеробна.

Интериорен проект 2 етаж:

Интериорен проект 1 етаж:

Daycares