Warning: A non-numeric value encountered in /home/mebehzbj/public_html/interior/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Промени в спалнята

Ще споделим някои трикове, за да превърнете спалнята си в изискано и лично пространство за релакс-т.н. будоар.
Думата будоар произлиза от френски и означава едновременно спалня, лична стая за почивка и гардеробна за преобличане.
В интериорният дизайн будоара олицетворява много лично пространство за релакс, почивка и съзерцание, място където една жена може да се оттегли на спокойствие сама със себе си.
Ето как може да превърнете спалнята си в будоар.

Мека мебел
Пищна и комфортна табла за леглото е задължителен атрибут, както и огромно удобно кресло,в което да потънете и да прекарате един мързелив ден в четене на книга.

Woman bedroom sofa style

Bedroom comfort space

Woman Bedroom furniture

Цветове и тапети
Не се страхувайте да комбинирате цветовете.както и големи щампи с по-малки детайли. При съчетаването на текстила с тапетите е важно да запомните, че детайлите се съчетават по добре, ако са различни по цвят и размер.

Woman bedroom provance

Bedroom comfort space

Bedroom_color

Romantic bedroom baldachin

Bedroom violet

Осветление и огледала.
Осветлението определя облика на спалнята-за създаването на тъмно и приглушено пространство за релакс и сън през нощта от по-голямо значение е наличието на различни източници на осветление отколкото основното таванно осветление. Димиращо основно осветление съчетано с нощни лампи или аплици до леглото ще ви помогне бързо да промените вида и усещто за стаята,както и да и придадете допълнителен блясък и уют.Висящи осветителни тела и огледални ебели отразяват меко светлината в спалнята,огромно огледало в цял ръст подпряно на стената не само отразява светлината,но и е перфектният аксесоар за бляскав будоар.
За завършен луксозен интериор добавете пишни завеси от мека материя и килим до леглото за уют и комфорт .

Romantic bedroom

Bedroom blue decoration

Bedroom comfort space

Daycares