Warning: A non-numeric value encountered in /home/mebehzbj/public_html/interior/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Дизайн на кухня-топ тенденции

Съставихме списък на някои топ тенденции през изминалата 2014,които предложихме на нашите клиенти и които могат да ви помогнат да създадете мечтаната кухня с лекота и стил. Перфектният интериор балансира успешно между дизайн, цвят ,функционалност и личен стил.

1.Монотонни цветове.

Монотонните цветове и нюансите на бялото никога няма да излязат от мода тъй като като базова концепция практически се съчетават перфектно с други ярки цветове и не изискват визуално напрягане и свръх стимулация на очите.Идеални за създаване на спокоен и релаксиращ интериор.

 

2.Запазете спокойствие и добавете крещящ цвят.

Ексцентричната кухня не се радва дълго време на популярност и бързо омръзва.Подтиснете желанието си за яркочервена кухня и използвайте ярки цветове като акцент за елементи от интериора,които можете да подмените сравнително лесно след няколко години и не изискват огромен финансов ресурс-ярък кухненски гръб, плот ,малки уреди,тапети бар столове и т.н .

 

3.Завръщане в бъдещето-доброто старо ретро

Като оставим настрана модерният стил съществуват някои евъргрийн стилове от миналото които са винаги актуални и можем да ви помогнем да внедрите успешно интериора на новата Ви кухня.

 

4.Кухненски остров

Независимо дали става въпрос за модерна или класическа кухня острова е винаги актуален със своята многофункционалност и практичност.

 

 

Daycares