Warning: A non-numeric value encountered in /home/mebehzbj/public_html/interior/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mebehzbj/public_html/interior/wp-content/plugins/styles/classes/csstidy/class.csstidy.php on line 854

Няколко насоки преди да предприемеш ремонт на банята

Човек и добре да живее все някога му се налага да премине и през този етап от живота,а именно ремонта на банята. Независимо от размера,дизайна и разположението на банята първото нещо което трябва да направите е да определите бюджет – гърне с казанче или вградена структура ,мивка,батерия,душ,душ кабина или вана ,плочки ,осветление,отопление и вентилация,пространство за съхранение.

Изберете стила и определете материалите.
Интериорният стил на който ще се спрете по всяка вероятност ще определи и материалите ,които използвате.За модерните бани са характерни естествени материали или имитация на камък,мрамор ,варовик. Ваната винаги заема централно място ,независимо дали е свободно-стояща или вградена.
Плочките са най-честият избор за облицовка на баня-по големите размери са по-удобни за поддръжка и почистване особено в душ зоната.Мозайката за баня си остава вечен евъргрийн,но последните години все повече набира популярност възкръсналата метро плочка.

 

Организирайте пространство за съхранение.
При планирането на ремонта направете списък с нещата които ще се наложи да съхранявате в банята .Основните места са- шкаф под мивката, над нея, зад огледалото,закачалки на и зад вратата и рафтчета в душ зоната или ваната за основни тоалетни принадлежностти.

Daycares