Зимна градина – ресторант в подножието на планината

Необходимост от увеличаване на пространството  и маси за хранене с обособяване на самостоятелна професионална кухня, проектирана с помощта на шеф М. , наложи проектирането на олекотена алуминиева конструкция с остъкления и на покривното пространство. Получи се усещането ,че си сред природата с естественото осветление и проветрение от системата отваряеми прозорци. Настилка от испански гранитогрес в синьо оформен като килим, обграден от дървесен декор на плочите имитиращи дюшеме наредени на рибена кост. Поставихме самостоятелни кръгли маси от масивна дървесина на четирима души в близост до остъклението, а от вътрешната част срещуположно на тях правоъгълни маси с гранитен плот и дървени крака, меки капитонирани дивани в сиво-лилава дамаска. Капитонирани сепарета в тревисто зелено и столове в класическа форма със сиво-лилава дамаска ,оформят четири самостоятелно обособени зони разделени помежду си с дървени декоративни ажурни прегради.  В дъното се намира обособен бар облечен с марокански плочки и рукванд изпълнен от метални олекотени кутиенообразни профили боядисани в метален цвят. Гърба на рукванда е облечен от камък гнайс до височината на тавана. Стените са боядисани с латексова боя с цвета на дамаските сиво-лилав и поставени по тях декоративни профили от полиуретан. Осветлението е изцяло естествено в резултат на решението на конструкцията, потпомагано от аплици по стените и опънати по гредите на два реда опънато по метални кабели осветление от LED прожектори над всяка от масите. Във вътрешната част зоната на рецепцията и тази на ресторанта е разделена условно от две витрини за охлаждане на вино и декоративна решетка от метал. Тапети по поръчка и екстравагантни осветителни тела от метал и кристали, завършват интериорният дизайн във вътрешността на ресторанта.