Warning: A non-numeric value encountered in /home/mebehzbj/public_html/interior/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mebehzbj/public_html/interior/wp-content/plugins/styles/classes/csstidy/class.csstidy.php on line 854

Топ тенденции в интериорния дизайн през 2015г

Комбиниране на метали

Според лондонската  топ дизайнерка Кели Хупън   смесването на топли метали като мед и злато със студени като среброто,хром,алуминий е особенно актуално в момента.Дизайнера Джейми Буш от Лос Анджелис се съгласява със това твърдение а, Том Филиша от Ню Йорк определя   комбинирането   на сребро,злато и черни метали като дръзко и стилно.
Чудесен пример за това е полюлея на Arteriors –изработен от бронз и желязо.В последния си интериор на  клуб във Варна използвахме този ефект като съчетахме успешно мед и сребро.

Interior tendence 2015

Interior tendence 2015

Interior tendence 2015

Interior tendence 2015

Мастилено Синъо

Няколко дизайнера проучват и експереминтират с тъмно синята палитра. Stephanie Coutas от Париж казва,че тъмно синъото като контрапункт на мрамора и седефа е нарастваща тенденция в луксозните проекти на City of Light.Саша Емерсън от Лос Анджелис приветства многофункционалността на цвета: . „Той играе толкова добре с други цветове, като розово, сметана, сиво, корал и салвия”
Като пример за това показваме проекта си на сладкарница в София –комбинирайки кралско синъо с  тези цветове постигнахме усещане за аристократизъм и лукс.

Cafe Sweet Home Sofia

Cafe Sweet Home Sofia

Нарисувани килими

Дали изглежда като Мъдъруел или Моне един килим с неправилни „разтичащи се” форми разчупва визуално матрицата на правоъгълните помещения и мебели.

Опушено стъкло

Дизайнерката Кели Уерстлър избира опушеното стъкло за да внедри напрежение между суровото и рафинираното,мъжкото и женското-тази опушеност допълва усещането за мистерия и интрига на този иначе така типичен материал.

Графични плочки

Перфектното съчетание на графичен и интериорен дизайн-необичайните етнически плочки носят усещане за пътешествия и приключения.

Interior_tendance_2015

Interior_tendance_2015

Daycares