Warning: A non-numeric value encountered in /home/mebehzbj/public_html/interior/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/mebehzbj/public_html/interior/wp-content/plugins/styles/classes/csstidy/class.csstidy.php on line 854

Шоколад и карамел

Родителската спалня със семплият си ,модерен дизайн е естествено продължение на ведрата енергезираща атмосфера в хола и кухнята.

Използвахме топла палитра в шоколадово и карамелено кафяво,за да създадем уютна и релаксираща среда.

Акцента тук пада изцяло върху голямото-комфортно легло-таблата е леко извита от двете страни ,тапицирана в меко кадифено бежаво.

Вместо нощни лампи решихме да сложим искрящи ,кристални полилеи ускащи се като висулки от тавана към леглото.

От двете страни поставихме удобни нощни шкафчета в дървесно и бежаво от мдф,като от едната страна шкафа плавно преминава в удобна талетка –скрин с отворени обеми за съхранение на книги ,чекмеджета ,шкаф, плот който може да се използва,както като бюро и подложка за лаптоп,така и като тоалетка,като за тази цел горната част на плота се повдига и се трансформира в огледало и чекмедже за гримове.Тоалетката завършва със напълно прозрачно стъкло вместо крак от едната страна.

Стените са боядисани в топъл-карамелено-шоколадов цвят,на стената срещу леглото поставихме ефектен,релаксиращ фототапет на детайлно изображение на бяло перо в/у наситен шоколадов фон.Красив мек килим и сатенени завеси отново в наситено-шоколадово и неутрални пясъчни цветове поставят завършека на тази елегантна и изтънчена спалня.

Master bedroom

Master bedroom

Master bedroom

Daycares