Warning: A non-numeric value encountered in /home/mebehzbj/public_html/interior/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Детска стая и родителска спалня

Главните герои от този проект (мъж,жена и бебе на три) наричани за по кратко, по долу клиенти , дойдоха в офиса ни със скица и мистериозно предизвикателство –как да превърнем панелна стая от 20 кв.м. в детска и родителска спалня-задача която на пръв поглед звучи лесна,дори елементарно,ако в уравнението нямаше още подусловия с дребен шрифт:

-ако има прозорци и отоплителен уред само на една от стените как да направим така ,че да има достъп до естествена светлина и циркулация на топъл въздух и в двете помещения ,като това не е за сметка на родителското -с една дума клиентите биха желали да ползват споделено слънчевите лъчи и парното от топлофикация,но в същото време докато тв-то им работи в тяхната спалня ,детето да спи необезпокоявано в неговата .
-В родителската спалня- да има гардероб с достатъчно място за дрехи (да се разбира като голям) ,скрин-тоалетка ,тв модул,комфортно легло и окачен таван,ако може (не е задължително).
– Клиентката ни явно запозната по-подробно от нас с фън шуй философията и приложението и в интериорния дизайн забрани категорично всякакви огледала в спалнята.
– В детската-да има гардероб с достатъчно място за дрехи (да се разбира средно- голям) ,легло за детето с размери за ползване минимум до навършване на пълнолетие ,бюро за училище до пряк източник на естествена светлина,обеми за съхранение на играчки ,книжки,кукли,и др и не на последно място достатъчно просторно място за игра.

Приехме това като предизвикателство –и ние живеем в посткомунистически жилища ,имаме малки деца и големи мечти за отделни спални .

Разделихме стаята с гипсокартонова стена с отваряеми прозорци в горната част за да преминава слънчева светлина и за циркулация на топлина от радиатора.

В родителската спалня предвидихме голям триметров гардероб от стена до стена с плъзгащи се врати,малка модерна тоалетка преминаваща в скрин и тв модул голямо ,тапицирано комфортно легло.

В детската стая предвидихме всичко необходимо за дете от 0 до 18 годишна възраст-удобно легло с тапицирана табла и вградени чекмеджета , стилно нощно шкафче с лавици за книги и играчки над него. Двукрилен гардероб с чекмеджета и открити лавици и удобно бюро.

Daycares