Warning: A non-numeric value encountered in /home/mebehzbj/public_html/interior/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Интериорен проект на семеен апартамент в стил прованс

Младо семейство и една котка избраха визията на своето жилище.Харесват селски шик и домашен уют. Използват и старите мебели на баба, които биват реставрирани. Печка на дърва ще допринася за постигане на приятна атмосфера. Настилка от естествена дървесина – дюшеме, в светъл скандинавски стил. Кухня с клисическа вратичка и от масивна дървесина.За гръб на кухнята са използвани малки декоративни плочки.Дълбока порцеланова мивка разделя кухненският плот от масивен дъб на две равни части.

Спалня с характерно за стила “шаби-шик” метално легло с удобен матрак. Гардероб с огледала и тоалетка и наклонена стълба за нощно шкафче.

Баня с плочки с декорни плочки на цветя и основни плочки имитация на състарено дърво. Мивката е купа разположена върху стара метална основа от шевна машина. Самостоятелна тоалетна с използвани плочки с шестоъгълна форма в цвят бетон и небесно синьо.

Интересно е решението за вмъкване на пералнята в гардероба в антрето на апартамента.Вратите на гардероба са ажурни от хоризонтално разположени летви под ъгъл. Стъпалата водещи до мансардният етаж на този забележителен апартамент, са с масивен парапет от струговани елементи.Челата на стъпалата са от марокански плочки, а стъпките от дъбова дървесина. Под стълбищното пространство е усвоено умело с включване на гардеробна част от чекмеджета и вратички, увеличаващи обема на използвано пространство.

 

Daycares